De Gulle Engel

Energetisch therapeute

 

AROMATOUCH MASSAGE

 

  

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, de naam zegt dit al; ‘touch’. Dankzij de combinatie van aanraking middels het gebruik van deze professionele techniek en de essentiële oliën die tegelijkertijd aangebracht worden ervaar je zelf direct het effect van deze behandeling. Doordat het autonome zenuwstelsel op deze manier ondersteund wordt in het verminderen van fysieke en emotionele stressoren hersteld het evenwicht in het lichaam.

Aangenaam en eenvoudig

 

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën. Deze oliën kunnen diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Wat deze techniek ook zo bijzonder maakt is de eenvoud ervan. Hierdoor kan iedereen de techniek in slechts één dagopleiding leren en overal toepassen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën.

De techniek combineert de oosterse geneeswijzen met de moderne medicinale aromatherapie

 

De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd.

Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtiefen geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

REIKI

 

Wat is Reiki en hoe werkt het?

 

Reiki is een Japans woord dat ‘de kracht van de zon’ of ‘universele levensenergie’ betekent.

Ik gebruik het vooral in de betekenis van ‘natuurlijk genezen’. Ieder lichaam kan zichzelf genezen. En van nature kan iedereen met zijn handen genezende energie doorgeven aan een ander. Maar door bijvoorbeeld stress is er bij veel mensen sprake van blokkades en kan de energie niet meer vrij stromen.

Ik gebruik Reiki om energie te geven. Deze energie gebruikt jouw lichaam om zichzelf te genezen. Je lichaam ontspant zich en je komt tot rust. En je voelt je energieker.

Reiki werkt niet alleen bij lichamelijke aandoeningen, maar ook bij geestelijke en emotionele klachten.

Een behandeling met Reiki duurt ongeveer een uur. Je kunt gewoon je kleding aan houden. Je ligt lekker ontspannen. Ik houd mijn handen boven je lichaam en geef je zo de energie die je nodig hebt.Het kan zijn dat je er niets van voelt of alleen wat tintelingen, maar het kan ook zijn dat je warmte of juist kou voelt. Iedereen reageert anders. Ook wanneer je het effect merkt, verschilt van persoon tot persoon: meteen, na een paar uur of pas na een dag. Maar hoe dan ook, na een behandeling heeft iedereen meer energie. Je voelt je fitter en minder gestrest.

Reiki is zelfs op afstand mogelijk, ongeacht het aantal kilometers. Dus stel dat een persoonlijke behandeling een keer niet mogelijk is, dan kan er toch de juiste energieoverdracht plaatsvinden. 

LET WEL: Reiki vervangt niet de dokter!

 

 

 

 

 

ANGEL REIKI

Angel Reiki is een zachte en liefdevolle energie overdracht waarbij gewerkt wordt met de energie van 4 aartsengelen. Deze vorm van Reiki kan ook op afstand gegeven worden en is ook heel geschikt voor kinderen.

Net zoals bij de Reiki volgens het Usui systeem hoort ook hier een goede nazorg bij.

 

ENGELENKAARTREADING/TAROT READING:

Het lezen van de Tarot geeft inzicht in bepaalde situaties in het hier en nu of het verleden. Dingen die je diep van binnen al wel weet maar waar je op dit moment de toegang niet toe hebt...Door het lezen van de kaarten kan ik jou net die sleutel aanreiken om bij die informatie te komen en van daaruit ...kan ik jou advies geven hoe je verder zou kunnen gaan...en dan is het aan jou wat er met die info wordt gedaan..
Een voorspeller ben ik niet...het enige dat ik wel kan voorspellen is dat een Tarot reading jou dichter bij jezelf brengt en dat je weer verder mag gaan..

De Engelenkaartreading geeft boodschappen van de engelen, boodschappen waar je weer verder mee kunt.

 

 

 

 

 

 

..